Bålsta Centrum

Öppettider:

Vardagar

10-19

Lördag

10-15

Söndag

11-15


Livs:

Alla dagar

7-22

Shoppingkväll 25 oktober

Varmt välkomna till årets Shoppingkväll onsdag 25 oktober kl 17-21!

Vi bjuder in till en eftermiddag och kväll då butikerna har fantastiska erbjuden och alla har öppet ända till kl 21. Kvällen kommer fyllas av följande:

Vinn 10.000 kr!
För varje 500 kr som du shoppar för under denna kväll har du chansen att vinna presentkort för 10.000 kr att shoppa ännu mer för i Bålsta Centrum! Butikerna delar ut tävlingstalonger till sina kunder som ni fyller i och lägger i den lila brevlådan. Vinnare dras kl 20.30. För att vinna måste du vara på plats i centrum

Goodiebags
Dessa härliga presentpåsar har varit riktigt välfyllda sista åren. Som vanligt har vi 50 st goodiebags till de 50 första kunderna som shoppat för minst 500 kr efter kl 17 denna dag. Utdelningen börjar först kl 20 så ni hinner shoppa i lugn och ro. Dock kommer det finnas presenter till alla kunder, även de som kommer efter de 50 första.

Modevisning
Spana in höstens fräschaste mode från butikerna i Bålsta. Modellerna kommer ni också känna igen - här intar Träningshus1 catwalken.

Mingelmässa på torget med HQF
Förra året blev en succé! Den 25 oktober intar HQF* torget igen - med lyxiga erbjudanden från Håbos många företagsamma kvinnor - musik, dans, uppträdande och tävlingar med fina priser. Goodiebag till de 100 första. Dessa utställare hittar ni på torget:

Aronsborgs konferenshotell
Avixa
Fixar Ia
GENI
HJ Ekonomi
Håbo Marknad
LieFix AB
Morinda
Salasus Performance
Skoklostermacken
Sollans Livsstilscenter?
Handelsbanken
Träningshus 1
Blomlöfs Bin
Tupperware
Gunillas Smycken
Face Over
Tintin & Co
Lillsjöns Handelsträdgård
mfl

*HQF = Håbo Qvinnors Företagsnätverk

Varmt välkomna!